چمدان :  این سنت خوشمزه نه تنها در انگستان بلکه در نقاط مختلفی از دنیا رواج پیدا کرده است.

 

دومینیک آنسل قنادی فرانسوی است که در زمینه شیرینی‌پزی خلاقیت زیادی به کار می‌برد. او با روشی خاص از مارشملو شکوفه‌هایی ساخت که پس از قرار دادن در هات چاکلت شکوفا می‌شدند. این ایده او را در اینستاگرام و صفحات مجازی مشهور کرد و پس از شناخته شدن موفق به دریافت جوایز مختلفی در زمینه کیک پزی و شیرینی پزی شد.

او به تازگی کافی‌شاپی در شهر لندن افتتاح کرد و در نتیجه به سنت دیرینه انگلیسی‌ها رنگ و بوی خلاقیت اضافه کرد. منوی چای و عصرانه کافی شاپ انسل از طبقات مختلف شیرینی تشکیل شده که در آن سیر رشد دانه‌ای تا باز شدن غنچه گل طی می‌کند. هر شیرینی خاص این منو از طعم خاص و منحصر به فردی تشکیل شده تا خلاقیت او را به نمایش بگذارد. البته که امتحان دیگر دسرهای این کافی شاپ خالی از لطف نیست.

این کافی شاپ در خیابان الیزابت در شهر لندن قرار دارد و منوی چای و عصرانه آن ۵۵ پوند قیمت دارد.