چمدان:خبرگزاری فرانسه می‌نویسد: یک نان ایرانی به اسم تافتون یکی از اجزای اصلی میز غذای کویتی شده‌ است، حتی با وجود تنش‌های سیاسی در منطقه.

حسن عبدالله زکریا که صاحب یک رستوران در کویت است می‌گوید: «نان ایرانی مدت طولانی است که در اینجا و جود دارد و سیاست در این مساله تاثیری نمی‌گذارد. ایرانی‌ها برای مدت زیادی است که در کویت هستند.»

نان تافتون در صبحانه، ناهار و شام کویتی‌ها برای چند دهه وجود داشته‌است، اولین نانوایی‌های ویژه نان تافتون هم در دهه ۷۰ میلادی در کویت دیده‌ شد.

اکنون بیش از ۱۰۰ مرکز تهیه تولید نان تافتون در کویت وجود دارد که روزانه ۲ میلیون نان در آنها تولید می‌شود.

یکی از مشتریان این نانوایی‌ها می‌گوید: «ما به این نان ایرانی عادت داریم، از زمانی که بچه بودیم ایرانی‌ها برای ما نان می‌پختند.»

جاسم عباس، کارشناس میراث فرهنگی هم توضیح می‌دهد: «با وجود جنگ میان ایران و عراق باز هم نان تافتون به عنوان یکی از اجزای اصلی سفره غذای کویتی‌ها باقی ماند همانطور که ماهی ایرانی زبیدی به عنوان نوع اصلی ماهی در کویت باقی ماند. در بازار شیرینی فروشی کویت هم همه ایرانی هستند. من فکر می‌کنم سیاست نمی‌تواند دوستی میان مردم را از بین ببرد.»

ویدئوی خبرگزاری فرانسه در این زمینه را در زیر ببینید: