چمدان : هریک از کوفته قلقلی‌های بادنجان به‌اندازه‌ای است که به‌راحتی با یک لقمه در دهان گذاشته می‌شود و می‌توان آن را با دست و در جمع‌های دوستانه میل کرد.

مواد لازم:

بادنجان دلمه: ۸۰۰ گرم

آرد سوخاری: ۱۲۰ گرم

پنیر پارمیزان رنده‌شده: ۱۲۰ گرم

تخم‌مرغ: دو عدد متوسط

سیر: ۱ پر خوردشده

فلفل سیاه و نمک: به اندازه کافی

جعفری: به اندازه کافی

روغن سرخ‌کردنی: به‌اندازه کافی

طرز تهیه:

  • برای آماده‌کردن کوفته قلقلی بادنجان، قبل از هرچیز بادنجان‌ها را خوب بشویید و آنها را روی کاغذ روغنی فر خشک کنید.
  • سپس فر را گرم کنید و بادنجان را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به‌مدت ۱ ساعت بپزید.
  • بادنجان‌ها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را پوست بگیرید.

 

  • گوشت بادنجان را داخل صافی به آرامی با چنگال له کنید.
  • در این راه دقت کنید که آب اضافی بادنجان‌ها خارج شود.
  • بادنجان را داخل کاسه شیشه‌ای تمیزی بریزید و سیر خورده‌شده تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید.

 

  • سپس آرد سوخاری و پارمیزان رنده‌شده را کم‌کم به آن بیفزایید.
  • نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • جعفری را با دقت شسته و خوردکنید و به ظرف بیفزایید.

 

  • برای تهیه خمیر، این مخلوط را با دست خوب به هم بزنید.
  • این کار را تا زمانی ادامه دهید که خمیر یک‌دستی حاصل شود.
  • می‌توانید مقدار بیشتری پودر سوخاری به آن اضافه کنید.

 

  • مقادیر کوچک خمیر را با دست به شکل کوفته در آورید.
  • روغن را داخل ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا دما به ۱۷۰ درجه سانتیگراد برسد (برای تعیین دمای دقیق از دماسنج آشپزی استفاده کنید)
  • وقتی روغن گرم شد کوفته‌ها را تک‌تک داخل روغن داغ بگذارید.

 

  • بین دو تا سه دقیقه کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید.
  • این کار را تا زمانی‌که کوفته‌ها طلایی شدند ادامه دهید.
  • کوفته‌ها را خارج کنید و روی دستمال حوله آشپزی بگذارید تا روغن اضافی آن جذب شود.
  • این غذا را به‌صورت گرم میل کنید.

  غذای لذیذ ایتالیایی مناسب ذائقه ایرانی | پارمیزان بادنجان؛ خواهر میرزاقاسمی