پاستا پروانهای با کدو و لیمو جزء غذاهای کمکلسترول ایتالیایی است که بهویژه برای تابستان وعده غذایی مطلوبی بهشمار میرود.
چمدان : پاستا پروانهای با کدو و لیمو غذای سادهای است که درمدت زمان کوتاهی آماده میشود.
مواد لازم برای چهار نفر:
پاستای پروانهای: ۳۵۰ گرم
کدو: ۴۰۰ گرم
لیمو ترش آبگیری: ۱ عدد
سیر: ۱ پر
پوست لیموی رندهشده: یکدوم لیمو
جعفری: یک دسته
ریحان: ۵ برگ
روغن زیتون تمامپالایششده (اکسترا ویرجین): ۴ قاشق
روغن آشپزی: ۷۵ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
کدوها را با دقت بشویید و با جعفری و سیر و روغن آشپزی تفت دهید.
پاستا را در آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید.
پاستا را با روغن زیتون تمامپلایششده مخلوط کنید و سپس آب لیمو، پوست لیموی رندهشده، جعفری خوردشده و فلفل و برگهای ریحان را به آن بیفزایید.
این ترکیب را خوب به هم بزنید. غذا آماده است.
آموزش این پاستا را در ویدئوی زیر ببینید: