چمدان : پاستا پروانه‌ای با کدو و لیمو غذای ساد‌ه‌ای است که درمدت زمان کوتاهی آماده می‌شود.

مواد لازم برای چهار نفر:

پاستای پروانه‌ای: ۳۵۰ گرم

کدو: ۴۰۰ گرم

لیمو ترش آبگیری: ۱ عدد

سیر: ۱ پر

پوست لیموی رنده‌شده: یک‌دوم لیمو

جعفری: یک دسته

ریحان: ۵ برگ

روغن زیتون تمام‌پالایش‌شده (اکسترا ویرجین): ۴ قاشق

روغن آشپزی: ۷۵ گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

کدوها را با دقت بشویید و با جعفری و سیر و روغن آشپزی تفت دهید.

پاستا را در آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید.

پاستا را با روغن زیتون تمام‌پلایش‌شده مخلوط کنید و سپس آب‌ لیمو، پوست لیموی رنده‌شده، جعفری خوردشده و فلفل و برگ‌های ریحان را به آن بیفزایید.

این ترکیب را خوب به هم بزنید. غذا آماده است.

آموزش این پاستا را در ویدئوی زیر ببینید: