چمدان : بیش‌از ۸۰هزار رستوران در توکیو وجودد دارد و همه آنها بیشتر وسایل آشپزی خودشان را از کوچه آزاکوزا واقع در خیابان کاپاباشی تهیه می‌کنند؛ خیابانی که امروزه به‌عنوان یکی از مقصدهای گردشگری تورهای توکیو بسیاری از گردشگران خارجی را جذب می‌کند.

امروزه بیش‌از ۱۷۰ مغازه داخل این کوچه باریک که طولش به ۸۰۰ متر می‌رسد انواع و اقسامی از ظروف آشپزخانه، چاقوهای تیز معروف سرآشپزهای ژاپنی، قوری‌های زیبای مراسم چای سبز و حتی غذاهای پلاستیکی دکوری را عرضه می‌کنند.

در شهری مثل نیویورک هیچ فضایی بی‌فایده نمی‌ماند که شامل زیر زمین هم می‌شود. به‌طوری‌که زیرزمین‌های این فروشگاه‌ها به «تالارهای غذا» که در زبان ژاپنی به آن «دِپاچیکا» گفته می‌شود. در این تالارها به گردشگران و مردم محلی گرسنه غذاهای لذیذ در بسته‌بندی‌های منظم عرضه می‌شود.

اما اولین چیزی که توجه گردشگران را به‌محض ورود به خیابان کاپاباشی وارد می‌شوند مجسمه ۱۱ متری غول‌پیکری با سبیل‌های کلفت است که بالای ساختمانی خودنمایی می‌کند و به نماد این محله که مردم به آن «شهر آشپزی» می‌گویند تبدیل شده است.