چمدان :  هندوانه میوه محبوب روزهای گرم است که معمولا به عنوان میان وعده و یا در دسرهای مختلف استفاده می‌شود اما اینبار نیویورک تایمز ۳ دستور آشپزی برای تهیه ۳ نوع سوپ سرد با هندوانه را د‌اده است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید.

گازپاچو با هندوانه

پوست یک هندوانه کوچک را از آن جدا کنید،  هندوانه را تکه تکه کرده و به همراه دو گوجه فرنگی رسیده و خرد شده، یک حبه سیر ریز شده، دو قاشق غذا خوری آب لیمو ترش و نمک و فلفل درون غذا ساز بریزید و آن را روشن کنید، سپس چند قطعه یخ را یکی یکی به آن اضافه کنید، در آخر مخلوط را برای مدتی در یخچال بگذارید.

این سوپ را می‌توانید با برگ ریحان و روغن زیتون تزئیین کنید.

 

 

سوپ هندوانه تند تایلندی با خرچنگ

پوست یک هندوانه کوچک را جدا و آن را به قطعات بزرگ خرد و آن را با دو گوجه فرنگی کاملا رسیده و خرد شده، یک حبه سیر ریز شده، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، فلفل تاره تند ریز خرد شده و سس ماهی درون غذا ساز بریزید و آن را روشن کنید، در این فرآیند چند قطعه یخ را یکی یکی به آن اضافه کنید و پس از مخلوط شدن در صورت نیاز آن را در یخچال قرار دهید.

بعد از آنکه سوپ را درون کاسه ریختید می‌توانید روی آن تکه‌های گوشت خرچنگ (خرچنگ در کشور ما حرام است و می‌توانید از گوشت آبزیان دریایی استفاده کنید) بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.

سوپ هندوانه با هلو و بلوچیز

همانند دو دستور قبلی پوست یک هندوانه کوچک را جدا کرده و به قطعات بزرگ خرد کنید و آن را به همراه دو هلو بزرگ رسیده و خرد شده، یک حبه سیر ریز خرد شده، نمک و فلفل درون غذاساز بریزید و آن را روشن کنید و در این فرآیند به آن چند قطعه یخ را یکی یکی اضافه کنید، سپس این مخلوط را درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

بعد از آنکه مخلوط را درون کاسه ریختید ، روی آن قطعات بلوچیز بریزید و با ترخون تازه و روغن زیتون آن را تزئین کنید.