چمدان: نادر فلاحی مدیرکل میراث فرهنگی این استان، امروز دوشنبه ۵ آذر در جلسه بررسی برنامه های این اداره کل با محور زمستان بیدار اردبیل گفت: بخشی از برنامه های اداره کل در راستای رونق گردشگری زمستانی مربوط به معرفی جاذبه های گردشگری غذا است.

او بابیان اینکه ده‌ها غذای سنتی در شهرهای مختلف استان شناسایی شده است، افزود: با توجه به طولانی بودن سرما در این منطقه بخش عمده غذاها از گذشته در آب و هوای سرد مورد استفاده قرار می گرفت که بخشی فراموش شده و یا بخشی به دلیل استفاده از فست فودها کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

او با بیان اینکه گردشگری غذا در راستای ترویج سلامتی و معرفی الگوی صحیح تغذیه انجام می شود، ادامه داد: این مهم همچنین جاذبه گردشگری است که می تواند ماندگاری مسافران را افزایش دهد.

فلاحی ادامه داد: برنامه های پیش بینی شده در نیمه دوم سال با محوریت زمستان بیدار فرصتی برای معرفی جاذبه های گردشگری غذا فراهم خواهد ساخت و در قالب جشنواره زمستانی و سایر رویدادها می توان توانمندی اردبیل در حوزه گردشگری غذا را معرفی کرد.

او با بیان اینکه کمیته ای به منظور مطالعه و معرفی غذاهای سنتی و بومی محلی اردبیل تشکیل می شود، ادامه داد: به منظور معرفی غذاهای سنتی از ظرفیت رستوران‌ها و غذاخوری‌های سنتی استان استفاده خواهیم کرد.