چمدان: داویده کوماسکی، مدیر مرکز آکادمی شکلات میلان پس‌ از ۱۰۰ ساعت کار مداوم با گروهی متشکل از ۶ شیرینی‌پز با استفاده از ۵۰ کیلوگرم آرد، ۳۸ کیلوگرم کره، ۲۵ کیلوگرم شکر و مقادیر بالایی شکلات تلخ، کشمش، خلال پوست‌پرتقال، آب و زرده تخم‌مرغ این کیک کریسمس غول‌پیکر را که رسما در کتاب رکوردهای جهان – گینس – ثبت شده طبخ کرده است.

این کیک کریسمس ایتالیایی معروف به پانه‌تونه را شهردار بپه سالا با حضور عضو شورای گردشگری میلان روبرتا گواینری در گالری ویتوریو امانوئله دوم برید.