چمدان : همان‌طور که از نام این غذا مشخص است اصلیت آن به غذاهای معطر ایرانی بازمی‌گردد که در مسیر رسیدن به هند برمیزان ادویه و فلفل آن افزوده شده است. به روغن‌جوش روغن‌گوشت هم می‌گویند.

روغن‌جوش غذایی تند و طعم‌دار است و بنابراین، خوردن آن به افرادی که با غذاهای تند سازگاری ندارند توصیه نمی‌شود اما برای کسانی که شیفته غذاهای ادویه‌ای هستند این غذا می‌تواند بسیار خوشایند باشد.

روغن‌جوش را می‌توان هم با نان به‌صورت خوراک و هم با پلو به‌صورت خورش سرو کرد.

 

  روش تهیه یک غذای هندی | چطور مرغ‌تندوری بپزیم؟

 

 

  غذای لذیذ ایتالیایی مناسب ذائقه ایرانی | پارمیزان بادنجان؛ خواهر میرزاقاسمی

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

زنجبیل تازه پوست‌کنده و خورد‌شده: ۲٫۵ سانتیمتر

سیر تازه پوست‌کنده: ۸ پر

آب: ۴ قاشق سوپ‌خوری

آب: ۲۷۵ یا ۴۳۵ میلی‌لیتر

روغن گیاهی: ۱۰ قاشق سوپ‌خوری

گوشت: ۱ کیلوگرم کتف بره یا ۱ کیلوگرم گوشت گاو یا ۱ کیلوگرم مرغ خوردشده

هل با پوست: ۱۰ دانه

برگ بو: ۲ برگ

میخک صدبرگ: ۶ گل پرشده

فلفل‌دانه سیاه: ۱۰ دانه

چوب دارچین: ۲٫۵ سانتیمتر

پیاز پوست‌کنده و خوردشده: ۴ عدد

گشنیز ساطوری: ۱ قاشق چایی‌خوری

دانه زیره سبز: ۲ قاشق چایی‌خوری

میوه فلفل قرمز: ۴ قاشق چایی‌خوری

پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایی‌خوری

نمک: ۱ قاشق چایی‌خوری

ماست ساده: ۶ قاشق سوپ‌خوری

ماسالا: نصف قاشق چایی‌خوری

 

  طرز تهیه «کونفه» ؛ دسر ترکی با پنیر | کنافه را در کدام کشورها بخوریم؟

 

  کوفته برنجی سیسیلی یا پرتقال برنجی بپزید | ارانچینی بخورید!

 

طرز تهیه:

زنجبیل، سیر و ۴ قاشق سوپ‌خوری آب را داخل مخلوط‌کن بریزید و تا زمانی‌که به خمیر نرمی تبدیل شود مخلوط کنید.

روغن را درون قابلمه پهنی روی حرارت متوسط گرم کنید و گوشت‌های قرمه‌شده (مکعبی‌شکل) را به‌صورت گروه‌های کوچک چندتایی سرخ کنید و کنار بگذارید. (گوشت بره می‌تواند محتوی قلم هم باشد).

هل، برگ بو، میخک، فلفل‌دانه و دارچین را درون همان روغن‌داغ بریزید و تا زمانی‌که میخک‌ها باد کنند و برگ بوها رنگ بگیرند به هم‌زدن ادامه دهید.

اکنون پیازهای خوردشده را به آن اضافه کنید و مجددا تا زمانی‌که پیازها طلایی شوند به‌هم بزنید و تفت دهید.

خمیر زنجبیل و سیر را به آن اضافه کنید و به‌مدت ۳۰ ثانیه به‌هم بزنید.

گشنیز، زیره سبز، پودر فلفل قرمز، میوه فلفل قرمز و نمک را بیفزایید و ۳۰ به‌هم بزنید و سرخ کنید.

گوشت‌های قرمه‌شده سرخ‌شده را به آن اضافه کنید و ۳۰ ثانیه به‌هم بزنید و یک قاشق سوپ‌خوری ماست به آن بیفزایید و آن‌قدر به‌هم بزنید تا تمام مواد خیلی خوب باهم مخلوط شوند.

بقیه ماست را یک‌‌قاشق یک‌قاشق اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر به‌هم بزنید و سرخ کنید.

اکنون اگر گوشت شما بره یا مرغ است ۲۷۵ میلی‌لیتر آب و اگر گوشت گاو است ۴۲۵ میلی‌لیتر آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی شعله کم بپزد (اگر گوشت بره یا مرغ است مدت زمان پخت یک‌ساعت و اگر گوشت گاو است مدت‌زمان دو ساعت است یا تا زمانی‌که کاملاً نرم شود).

هر ۱۰ دقیقه گوشت را خوب هم بزنید و هربار در را بگذارید. وقتی گوشت نرم شد، در قابلمه را بردارید و شعله را تا حرارت متوسط بالا بیاورید و بگذارید تا مایع اضافی بخار شود.

ماسالا و فلفل سیاه را قبل از سرو روی گوشت بریزید و آن‌ها را مخلوط کنید.