چمدان: این نوع تارت که به آن PASTIERA می‌گویند از نوع تارت‌های سنتی شهر ناپل ایتالیا است که اکنون در ابعاد غول‌آسایی در گرن‌کافه گامبرینوس پخته شده است.

برای تهیه این کیک ۶۰ کیلوگرم پنیر ریکوتا، ۶۷٫۵ کیلوگرم شکر، ۶۰ کیلوگرم گندم، ۶۶۵ عدد تخم‌مرغ، ۲۵ لیتر شیر، ۲۰ کیلوگرم آرد، ۷٫۵ کیلوگرم کره و ۱۰۰ گرم نمک استفاده شده است.

در پختن این تارت ۳۰۶ کیلوگرمی که ۲٫۱ متر دارد ۴ شیرینی‌پز ماهر به‌مدت ۳٫۵ ساعت همکاری کردند و برای حمل آن از ۱۰ نفر کمک گرفته شد.

این شیرینی سنتی ناپلی به‌ طور کلی پیش‌ از خوردن باید ۲۴ ساعت در محیطی خنک و خشک گذاشته شود و ازآنجاکه هیچ یخچالی گنجایش نگهداری این کیک را ندارد، آن را در هوای خنک آوریل که دمای مناسبی دارد نگه می‌دارند. در گذشته‌های دور، مادرهای ناپلی برای خنک‌شدن این تارت آن را پشت پنجره می‌گذاشتند.

۶۰۰ نفر می‌توانند بزرگ‌ترین تارت ناپلی دنیا را امتحان کنند.

  رونمایی از بزرگ‌ترین کیک کریسمس جهان در میلان│ شیرینی ۳۳۲ کیلویی در گینس ثبت شد