چمدان: ناصر حسینی تبریزی گفت: رستوران‌های شمال شهر تهران حدود ۳۰ درصد و رستوران‌های جنوب شهر ۶۰ تا ۷۰ درصد مشتریان خود را از دست داده‌اند.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش گفت: قیمت مواد اولیه رستوران‌ها بیشتر از ۵۰ درصد گرانتر شده و حالا آنها مجبورند قیمت غذاهایشان را افزایش دهند و همین موضوع موجب شده است که مشتریان رستوران‌ها به شدت کاهش داشته باشند.

به گفته تبریزی رستوران‌های زیادی درخواست تغییر کاربری به اتحادیه‌هایشان داده‌اند.

وی افزود: برخی از رستوران‌داران تهرانی هم می‌گویند غذاهای گرانقیمت مشتریان خود را از دست داده‌اند و این روزها مردم بیشتر از همیشه به قیمت غذاها توجه می‌کنند.