چمدان : در جلسه کمیته میراث فرهنگی ناملموس،  از استان کرمان  فن و تهیه و نگهداری گوشت قورمه، فن تهیه کماچ شهرستان زرند، مهارت سنتی پخت آبگوشت امام حسینی و آیین مربوط به آن، آیین سنتی پخت آش حسین در روستای ده علی کوهبنان، فن تهیه مشک (دباغی پوست) در فهرست میراث ملی جای گرفت.

از استان یزد هم در این کمیته پرونده‌های شیوه تهیه نقل بیدمشک عقدا و مراسم آیینی پخت آش جو (اول اسفند ماه در ندوشن) ثبت شد.

مهارت پخت شیره انگور، عصاری (مهارت استحصال دانه های روغنی)، آداب و رسوم سمنوی نذری مشکات، (مشکان)، آیین حلیم پزان، فنون و مهارت ساخت تنور محلی پخت نان  از استان خراسان شمالی به ثبت رسید.

از استان مازندران نیز آیین مجمع گذاری و اطعام دهی سنتی شهرستان بهشهر و  از استان قم نیز پرونده های نحوه سنتی پخت غذای سنگک و نحوه سنتی پخت آبگوشت قنبیت (قُمنَبیت، قنبید)  به فهرست میراث ملی افزوده شد.